top of page

Lydløsninger

Lydløsninger skal sørge for at alle tilhørere får et klart og tydelig inntrykk av det som formidles. Uavhengig av lokale (møterom, auditorium, kirkerom, idrettshall, konsertarena, etc.), hvor vedkommende befinner seg i rommet, hvor fullt rommet er, og uavhegig av hva som formidles - tale, korsang, akustisk musikk, rockekonsert, etc.

 

I mange sammenhenger er lydløsningen helt kritisk for hvilken opplevelse de tilstedværende har av det de har vært med på, om det var helt fantastisk, midt på treet, eller elendig. Uansett så vil tilhørernes opplevelse påvirke hvordan de opplever deg og virksomheten din.

 

Da er det kanskje et poeng å sørge for at lydløsningen er kvalitetssikret slik at alle mikrofoner (trådløse og med kabel), forsterkere, miksebord, styringssystemer og høyttalersystemer er tilpasset lokalets spesielle egenskaper og dimensjonert for den jobben de respektivt og tilsammen skal gjøre.

 

Display Systems har lang erfaring med spesifikasjon, prosjektering og installasjon av større og mindre lydløsninger. Nedenfor finner du noen eksempler fra prosjekter vi har vært involvert i.

 

Interessert i lydløsninger?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer knyttet til lyd ...

bottom of page