top of page

Referanser

Audiovisuelle løsninger er et utrolig omfattende område som spenner over alt fra løsninger for møterom, kontrollrom, auditorier, broadcasting, lyd, Digital Skilting, til museer, opplevelsessentre, gallerier, shoppingsentre, etc.

 

Display Systems har over tid vært involvert i en rekke spennende prosjekter, og har kunnet bistå til å realisere disse på en best muig måte - både alene og i samarbeid med andre.

 

Nedenfor finner du et lite knippe av disse prosjektene.

 

Avinor

Avinor ønsket å etablere et spesialtilpasset rom for krisesituasjoner med høy fokus på bruker-vennlighet og fleksibilitet, og med løsninger som gjør det lettere for brukerne å utføre sine oppgaver.

Jernbaneverket

Jernbaneverket ville ha på plass en bedre og mer fremtidsrettet videovegg løsning i sine kontroll-rom. Videovegg løsningen skulle også være skalerbar, slik at den kunne implementeres i både store og små kontrollrom ...

Adresseavisen

Adresseavisen skulle flytte inn i nytt bygg og trengte i den forbindelse å innrede det nye bygget med møterom. Det var spesielt viktig at møterommene var brukervennlige med kun «trykk én tast og kom i gang».

Norwegian Property

Norwegian Property skulle bygge nytt, moderne kontrollrom og samtidig oppgradere all teknologi, hvor videovegg med mulighet til å administrere forskjellige signalkilder, samt digitalisering av kameraparken var i fokus.

NRK

NRK skulle bygge om Studio 3 på Marienlyst,
og ønsket i den forbindelse å bruke 
store
LED vegger som backdrop i studioet
 sammen med kreativ dekor.

Oslo kommune

Oslo kommune skulle oppgradere A/V-løsningen i Formannsskapssalen og installere A/V-løsning i Ordførerens møterom.

Ullevaal Stadion

Ullevaal Stadion skulle installere utendørs skjermer for informasjon til publikum.
Det var et krav at skjermløsningen skulle
"blende inn" i profil og farger til

stadion og ha multifunksjon.

Technip

Technip skulle flytte inn i et nytt bygg og ville ha på plass en vesentlig bedre A/V-løsning enn hva de tidligere hadde hatt. Det var spesielt viktig at løsningen hadde et veldig lavterskel brukergrensesnitt.

Yara

Yara skulle flytte inn i et nytt bygg og ville ha på plass en svært brukervennlig, driftssikker og fremtidsrettet A/V-løsning for hele bygget.

Interessert i A/V løsninger?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer knyttet til A/V ...

bottom of page