top of page

Prosjekt: Oslo kommune

Oslo kommune skulle oppgradere A/V-løsningen i Formannsskapssalen og installere A/V-løsning i Ordførerens møterom.

 

Formannskapssal

Det var ønskelig med et spesialtiplasset lerret og utstyr som begge skulle integreres i rommet slik at estetikk og inntrykk ble behold.

 

Det er stor takhøyde i salen, noe som medførte utfordringer i forhold til å finne en løsning med et lerret som både hadde den ønskede bildestørrelsen, den lange duken som trengtes p.g.a. takhøyden, samtidig som den ikke ville bli en "stor, stygg kasse" på veggen. At salen i tillegg inneholder mange verneverdige elementer gjorde ikke saken enklere.

 

Løsningen ble blandt annet et Grandview Sky Show lerret, ny prosjektør og en AMX styring med et bedre og enklere brukergrensesnitt.

 

Ordførerens møterom

Det var ønskelig å utstyre rommet med en A/V-løsning som var integrert slik at den ikke var synlig når den ikke var i bruk, samtidig som den var pent installert og enkel i bruk.

 

Utfordringen i dette prosjektet var at mye av rommet er fredet, noe som stilte store krav til løsningen, da tradisjonell montering ikke var mulig.

 

Løsningen ble et spesialtilpasset lerret som ble montert over eksisterende himling i taket, hvor lerretet senkes opp/ned gjennom en slisse i himlingen. Det ble også gitt tillatelse til å montere høyttalere i rommet (disse ble lakkert i samme farge som bakgrunnen).

 

Prosjektet ble gjenomført i samarbeid med snekker Henrik O. Heen, som også leverte et  spesialtilpasset skap i samme stil som rommet forøvrig, hvor alt A/V utstyr, inkl. prosjektør ble plassert. 

 

Nedenfor ser du noen bilder fra prosjektet.

Trenger du hjelp til å gi møterommene
dine det lille ekstra ?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer knyttet til møterom ...

bottom of page